Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

И ся к`во...Хасково се изнася???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Само плашат хората друго не правят.

Коментар

sota написа:
      Само плашат хората друго не правят.
      Така е ама лошото е,че им вярваме
      "Умният човек не вярва на всичко което чуе,
      не казва всичко, което знае и не харчи всичко което има."

Коментар

Чух,че тоя астролог карал фиат да не е от форума някой :D П.п -само да мине великден,че да видиш кви жопки ще яде тоя.
        Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

stan.s написа:
          П.п -само да мине великден,че да видиш кви жопки ще яде тоя.
          ...ти мани, ами след Великден да не стане Национален консултант по сеизмология, че ко ши праим....

Коментар

Хасковлии да не се плашат - екстрасенската дето усеща земетресенията с тялото си е опровергала прогнозата!
            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              Хасковлии да не се плашат - екстрасенската дето усеща земетресенията с тялото си е опровергала прогнозата!
              И аз така разправям навсякъде, ама утре вечер отиваме донашите на вилата да спим, щото женската част от семейството е яко подплашена - и жена ми и сестра ми.А там поне бащата като строи преди години я смятаха да издържа до 10 степен и той си я изпълняваша и знам какво чудо желязо и бетон има, а и е ниска и широка.Досега навилата не зма усетили нито едно земетресение въпреки че последните 10 години имаше няколко силни.Абе какво да ви кажа - където се подам в града самотова се коментира, народа е яко подплашен.Изглежда тоя Лещански след Великден ако се покаже в Хасково ще бъде обесен на някой стълб скоропостижно....
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Изглежда тоя Лещански след Великден ако се покаже в Хасково ще бъде обесен на някой стълб скоропостижно....
                Аз предлагам да го хвърлим,на кенанския лъв.Той и без това няма зъби,та да го дъвчи бавно
                Marea Weekend-1.9 Jtd-Elx-2000

Коментар

В Хасково няма да има трус, убедени са сеизмолозиПравят подписка срещу предвещанието за разрушения на Лещански
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Как става това 6 по Рихтер само за Хасково?Няма начин и ние в Казанлък трябва да го усетим.То май по-добре да отида на гости на Явор :D
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Само вие ли? Хаха.. голяма част от българите ще го усетят. НОВ НАЦИОНАЛЕН СБОР НА ФИАТ ФОРУМА - У БАЩИНАТА ВИЛА НА ЯВОР !!!! ИМА ПРОМОЦИЯ БЕЗПЛАТЕН ПАРКИНГ И ЗАМЕТРЕСЕНИЕ НА ВОЛЯ. Може да си направим и влакче на ужасите ахаах нали е 6-та степен ... как да е

Fiat Marea Weekend 2.0 20v HLX
                      ex:Opel Kadett 1.3
                      ex:Fiat 125p
                      ex:Москвич 412

Коментар

Tornado написа:
                        Как става това 6 по Рихтер само за Хасково?Няма начин и ние в Казанлък трябва да го усетим.То май по-добре да отида на гости на Явор :D
                        Направи една резервация и за мен за двете дати , брех това 6-степен ще си направим безплатен тест на амортесьорите на Марийките.
                        Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Опа, заредил съм се с Каменица в кенчета и чакам, викам си - я да взема да влезна у форума - то татю тука инет има Сериозно - днеска града беша празен като писа за Форрмула 1 - не съм спрял на нито едно кръстовище цял ден.Утре сутрин ще ви пиша оживяли ли сме - ако не ви пиша - www.btv.bg, www.dir.bg и др.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Tакива "гадатели" направо да ги хванеш, че да ги обесиш с главата надолу!!! Ако беше толкова лесно да се предскаже земетресение и то от такава степен, то случилото се в Италия този месец щеше да се избегне. Жертвите щяха да са сведени до минимум(ако въобще имаше такива).
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
                              Tакива "гадатели" направо да ги хванеш, че да ги обесиш с главата надолу!!! Ако беше толкова лесно да се предскаже земетресение и то от такава степен, то случилото се в Италия този месец щеше да се избегне. Жертвите щяха да са сведени до минимум(ако въобще имаше такива).
                              Абе не знам какво не са предвидили, но си спомням как българката, която интервюираха каза, че за един месец имало над 200 леки труса. Не знам какво не са предвидили. Въпросът е бил кога ще друсне, както си трябва. А иначе за този, който предвиди за Хасково, си спомням, че преди известно време беше съобщил за два леки труса из България и прогнозата му се сбъдна в рамките на 1 ден закъснение. Надявам се това, което предвиди за Хасково, да не е истина. Сега ровя и ровя, но не намирам нужните материали, за да се обоснова. Но като се замисли човек, за Италия е нормално подобно нещо... Ботуш са си все пак.
                              NOW: ???
                              Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                              Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Алоууу...Хасково.....живи ли сте бре.Явор 1 вика Явор 2....приемам, приемам.....цък цък цък....има ли някой.....Явор 2, тук Явор 1....

Коментар

Working...
                                X